books on zlibrary

Voor bedrijven

Ontdek wat vitaliteit voor uw bedrijf kan betekenen!

De vitaliteit van uw medewerkers is van groot belang voor uw bedrijf of organisatie. Vitaliteit gaat immers hand in hand met een betere gezondheid, een groter enthousiasme en creatievere ideeën. Wilt u de vitaliteit in uw bedrijf vergroten? Diëtistenpraktijk Food in Motion biedt de helpende hand!

De eerste stap is een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we wat u wilt bereiken. Vervolgens denken wij mee over hoe u dit kunt bereiken én werken wij mee aan de uitvoering hiervan. De mogelijkheden zijn zeer divers. Zo kunnen wij uw medewerkers screenen op hun leefstijl en voedingsgedrag en geven hen allen op een laagdrempelige manier een individueel advies. Ook kunnen wij helpen bij het verbeteren van uw bedrijfskantine en geven wij workshops en groepssessies die zowel de gezondheid als de teamspirit bevorderen.

Groepssessies
Dit kan zowel in grote als in kleine groepen plaatsvinden. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn o.a. gezonde voeding, tussendoortjes wel/niet, beweging, weekenddagen/vakanties/feestdagen en andere onderwerpen waar interesse naar is. Dit kan vooraf besproken worden.

Individueel
Wanneer mensen liever persoonlijk op consult komen kan dat ook. Zij kunnen op een van onze praktijklocaties terecht in Amersfoort of Bunschoten-Spakenburg of wij kunnen bij u op locatie komen.

Heeft u interesse? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. We willen u graag ontmoeten!