Slank&Fit

Slank&Fit is een cursus van 10 weken waarbij je zowel met je voeding als met beweging aan de slag gaat. Doel is om  fitter te worden en wat gewicht te verliezen.

In 10 weken werk je in deze groepslessen aan je algehele fitheid, conditie, spierkracht en core stability. Uitdaging is er volop: je sport met fitnessapparaten, kettlebells, gewichten, ballen, steps en doet oefeningen met je eigen lichaamsgewicht. Dit onder leiding van een professionele trainer van Geeresteingroep  Fysiotherapie & Sport. Het sporten vindt 2x per week plaats in Amerena in Amersfoort.

De Slank & Fit cursus bestaat uit een cyclus van tien weken met de volgende onderdelen:

  • 10 weken lang 2 maal per week sporten onder begeleiding van een trainer;
  • 1 intakegesprek bij de diëtist waarbij indien nodig een voedingsadvies wordt gegeven;
  • 2 vervolggesprekken verdeeld over de tien weken;
  • via mail heerlijke recepten, tips en voorbeeldmenu’s.

Er wordt gekeken naar je huidige eetpatroon, maar ook naar je mogelijke dieetverleden, medische situatie, medicijngebruik en je huidige beweegpatroon. Op basis hiervan wordt (indien nodig) een persoonlijk voedingsadvies gemaakt waar je mee aan de slag kunt. Totaal zijn er 3 weegmomenten.

De kosten zijn €211,- voor het gehele programma van 10 weken. In veel gevallen kan de voedingsbegeleiding bij de zorgverzekeraar gedeclareerd worden.

Heb je een allergie, darmklachten of een andere complexe hulpvraag? Dan kan het zijn dat de tijdsbestek die wij gebruiken voor de gesprekken te weinig is. Uitbreiding van het aantal minuten/gesprekken is dan een optie. Bespreek dit gerust met één van ons.

Na het volgen van het Slank&Fit programma is er de mogelijkheid om de door te gaan met de trainingen.