Onze diëtisten

Wij weten uit ervaring dat je je doelen het beste bereikt door een praktische, positieve en doelgerichte aanpak. Uitgangspunt hierbij is dat we kijken naar mogelijkheden in plaats van naar onmogelijkheden. Gezond leven voor iedereen mogelijk is mits je hier zelf voldoende tijd en energie in wilt steken. Bij Food in Motion sta jij centraal en krijg je persoonlijk voedingsadvies in combinatie met leefstijlcoaching van één van onze diëtisten.

 

 

  • KP-nr: 49900782289

 

 

Monique Benhaddou

“Ik werk bijna 25 jaar als diëtist en ga nog steeds met plezier naar mijn werk. In 2009 ben ik gestart met mijn praktijk Food in Motion. Naast diëtist ben ik ook leefstijlcoach en dit combineer ik dan ook in mijn consulten. Ik kijk verder dan alleen het voedingsstukje. Juist omdat gezondheid van veel meer afhankelijk is dan van voeding alleen neem ik ook andere leefstijlonderdelen mee in mijn begeleiding. Ik richt me naast het geven van voedingskennis vooral op het stukje gedrag. Waarom doe je wat je doet en hoe zou je het anders kunnen en willen doen? Ik kan je helpen dit goed in kaart te brengen en je op weg te helpen.

In mijn  vrije tijd ben ik een fanatiek moestuinierder. Het is heerlijk om buiten in de natuur bezig te zijn en ik verbouw naast groenten, fruit en kruiden ook dahlia’s. Als ik al die mooi gekleurde bloemen zie word ik elke keer weer blij.

Ik vind het belangrijk dat jij jezelf kan en durft te zijn tijdens de consulten en dat je je op je gemak voelt. Soms is het best eng om het stukje van jezelf te laten zien waar je veel moeite mee hebt en op vastloopt. Juist door dit wel te doen kan ik je beter helpen zodat ook jij lekkerder in je vel komt te zitten. Ik zal je ten alle tijde in je waarde laten en je zonder te oordelen begeleiden.”

De laatste jaren heeft Monique zich gespecialiseerd in de begeleiding bij overgewicht, leefstijl, bariatrie (maagverkleining), coeliakie, diabetes en geriatrie en is erkend Leefstijldiëtist.

 

 

  • KP-nr: 19105441789

Gülizar Karaman

Gülizar is een allround diëtist en kinderdiëtist die graag je graag op weg helpt om jouw voedingspatroon en leefstijl (of dat van je kind) te verbeteren.
Ze kent niet alleen de Turkse keuken heel goed, maar weet ook veel van diverse andere multiculturele eetgewoonten.

“Ik heb pas de post-HBO opleiding Diabetes afgerond. Ik vind het erg leuk om me te verdiepen in dit onderwerp en zo mijn klanten nog beter te kunnen begeleiden.

Mijn motto in het leven is: ‘balans’. Als diëtist zet ik mezelf in om de juiste balans te vinden in het voedingspatroon van mijn klanten. Omdat iedereen anders is en andere gewoonten heeft, is het voor mij iedere keer weer een nieuwe puzzel om de juiste balans te vinden in het voedingspatroon van mijn klant. Verder hou ik ervan om te tekenen en teken ik meestal fruit!”

 

 

  • KP-nr: 19106186789

Céline Robert

“Mijn grote interesse voor voeding en gezondheid maakt mij tot een gepassioneerde en gedreven diëtist. Samen met de klant kijk ik naar wat het beste bij hem of haar past. Ik heb een holistische visie. Dit betekent dat ik kijk naar het geheel: Zit je lekker in je vel? Kun je goed ontspannen? Hoe zit het met beweging?

Alleen het stukje voeding aanpakken werkt wellicht niet voldoende, wanneer er op andere gebieden dingen niet lekker lopen. De behandeling zal het beste verlopen wanneer er goed wordt gekeken naar het totaal plaatje. Ik zet mij dan ook graag in om dit te onderzoeken met de klant en tot een goed resultaat te komen. Hierbij is “je lekker in je vel voelen” een belangrijk uitgangspunt.

Naast mijn werk ben ik in mijn vrije tijd veel bezig met sporten, lezen en wandelen. Ik houd ervan om in de natuur te zijn en ik ben altijd wel bezig met voeding en gezondheid. Je vind mij bijvoorbeeld vaak bij de nieuwe producten in de supermarkt.”

 

 

  • KP-nr: 19907217589

Mariam Aaras

Mariam valt zo nu en dan in als diëtist bij Food in Motion.

Mariam is een betrokken diëtist en heeft veel ervaring in het begeleiden van mensen met een niet westerse achtergrond. Daarnaast heeft zij haar eigen praktijk in Apeldoorn en runt ze het Voorlichtingsbureau Halalvoeding.