Diëtisten

Wij weten uit ervaring dat je je doelen het beste bereikt door een praktische, positieve en doelgerichte aanpak. Uitgangspunt hierbij is dat we kijken naar mogelijkheden in plaats van naar onmogelijkheden. Gezond leven voor iedereen mogelijk is mits je hier zelf voldoende tijd en energie in wilt steken. Bij Food in Motion sta jij centraal en krijg je persoonlijk voedingsadvies in combinatie met leefstijlcoaching van één van onze diëtisten.

Monique Benhaddou

Monique is, met meer dan 20 jaar werkervaring als diëtist,  de drijvende kracht achter Food in Motion. Monique’s passie voor voeding & gezondheid is duidelijk: ze werkt zowel als diëtist en leefstijlcoach.  In haar vrije tijd is zij graag actief in haar moestuin. (Facebook @moestuindietist, Insta @moestuin_dietist)

Monique betrekt haar klanten bij de behandeling door goed te luisteren naar de vragen en  wensen die er zijn en sluit hierop aan met advies op maat. Hierbij kijkt zij niet alleen naar voedingskennis, maar vooral ook naar (eet)gedrag en mogelijkheden in de gehele leefstijl, zoals ontspanning en beweging.

De laatste jaren heeft zij zich verder gespecialiseerd in de begeleiding bij overgewicht, leefstijl, bariatrie (maagverkleining), coeliakie, diabetes en geriatrie. Zij staat in het kwaliteitsregister paramedici geregistreerd als diëtist met aantekening leefstijlcoach en heeft de erkenning  Leefstijldiëtist.

 

Gülizar Karaman

Gülizar is een allround diëtist die graag je graag op weg helpt om jouw voedingspatroon en leefstijl te verbeteren.  Ze
kent niet alleen de Turkse keuken heel goed, maar weet ook veel van diverse andere multiculturele eetgewoonten.

Gülizar: "Momenteel studeer ik weer verder en doe ik de post-HBO opleiding Kinderdiëtetiek. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken en ze helpen zich lekkerder in hun vel te voelen".

Mijn motto in het leven is: 'balans'. Als diëtist zet ik mezelf in om de juiste balans te vinden in het voedingspatroon van mijn klanten. Doordat iedere klant anders is en andere gewoontes heeft, is het voor mij iedere keer weer een nieuwe puzzel om de juiste balans te vinden in het voedingspatroon van mijn klant. Verder hou ik ervan om te tekenen en teken ik meestal fruit!"

 

 

(KP-nummer 49900782289)

Monique is aangesloten bij/lid van:

 

(KP-nummer: 19105441789)

Gülizar is lid van: