Diëtisten

Wij weten uit ervaring dat je je doelen het beste bereikt door een praktische, positieve en doelgerichte aanpak. Uitgangspunt hierbij is dat we kijken naar mogelijkheden in plaats van naar onmogelijkheden. Gezond leven voor iedereen mogelijk is mits je hier zelf voldoende tijd en energie in wilt steken. Bij Food in Motion sta jij centraal en krijg je persoonlijk voedingsadvies in combinatie met leefstijlcoaching van één van onze diëtisten.

Monique Benhaddou

Monique is, met meer dan 20 jaar werkervaring als diëtist,  de drijvende kracht achter Food in Motion. Monique’s passie voor voeding & gezondheid is duidelijk: ze werkt zowel als diëtist en leefstijlcoach.  In haar vrije tijd is zij graag actief in haar moestuin. (Facebook @moestuindietist, Insta @moestuin_dietist)

Monique betrekt haar klanten bij de behandeling door goed te luisteren naar de vragen en  wensen die er zijn en sluit hierop aan met advies op maat. Hierbij kijkt zij niet alleen naar voedingskennis, maar vooral ook naar (eet)gedrag en mogelijkheden in de gehele leefstijl, zoals ontspanning en beweging.

De laatste jaren heeft zij zich verder gespecialiseerd in de begeleiding bij overgewicht, leefstijl, bariatrie (maagverkleining), coeliakie, diabetes en geriatrie. Zij staat in het kwaliteitsregister paramedici geregistreerd als diëtist met aantekening leefstijlcoach.

(KP-nummer 49900782289)

Monique is aangesloten bij/lid van:

Wendy Gerritsen

Wendy is een allround diëtist die graag met je op zoek gaat naar mogelijkheden om jouw voedingspatroon te verbeteren en je laat genieten van een gezonde leefstijl.
Wendy heeft veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van nierziektes. Ook van diabetes weet ze veel af. Daarnaast is zij sportdiëtist.

Wendy: “Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in en veel bezig geweest met voeding. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Voeding en diëtetiek aan de Hanzehogeschool in Groningen.  Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen in het Dialyse Centrum in Groningen, waardoor ik veel kennis heb opgedaan op het gebied van nierziektes.  Voor mij is iedere cliënt uniek met zijn eigen leef- en eetgewoontes. Het is dan ook steeds weer een uitdaging om samen met de cliënt op zoek te gaan naar een advies dat niet alleen gezond is, maar ook in de praktijk toepasbaar. Het geeft mij voldoening als ik een bijdrage kan leveren aan jouw gezondheid. Eigenlijk ben ik pas tevreden als jij dat ook bent”.
(KP-nummer 19103251589)

Wendy is lid van: Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD)