Nieuws

Augustus 2019: We zijn op zoek naar een nieuwe collega om ons team uit te breiden.

Vacature Diëtist Food in Motion

(16-24 uur)

Kom jij bij ons werken?
Diëtistenpraktijk Food in Motion is per direct op zoek naar een enthousiaste en ondernemende diëtist met hart voor het vak voor 16 tot 24 uur per week op ZZP-basis.

Wegens vele aanmeldingen in de praktijk zijn wij per direct op zoek naar een diëtist die op verschillende locaties in ons werkgebied zelfstandig spreekuur kan draaien en huisbezoeken kan uitvoeren.

Food in Motion is gevestigd in het midden van het land en heeft diverse spreekuurlocaties in Amersfoort en Hoevelaken. We hebben spreekuurlocaties in gezondheidscentra, sportschool en apotheek en zijn werkzaam in multiculturele wijken. We hechten veel waarde aan een goede samenwerking met andere zorgverleners. Zie www.foodinmotion.nl voor meer informatie over ons en de praktijk.

Werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig spreekuren draaien en huisbezoeken uitvoeren, met alle bijbehorende werkzaamheden t.b.v. dossiervorming en informatievoorziening naar cliënten en verwijzers. Evenals het incidenteel geven van voedingsvoorlichting en workshops.
Daarnaast behoort het onderhouden van een goede werkrelatie met huisartsen, POH, wijkverpleging, apotheek en andere samenwerkingspartners en alle werkzaamheden die hieruit voortvloeien behoren tot je takenpakket.

Profiel

  • In het bezit van een diploma HBO Voeding en Diëtetiek
  • Ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici
  • Lid NVD of DCN
  • Minimaal 1 jaar werkervaring als eerstelijns diëtist
  • post-HBO voeding bij diabetes afgerond of bereid deze op korte termijn te volgen
  • In staat volledig zelfstandig de praktijk waar te nemen
  • Ziet kansen, is initiatiefrijk, zelfstandig en empathisch
  • Bekend met Evry
  • Berbers/Tamazight sprekend is een pré

Interesse?
We nodigen je van harte uit om voor 15 september 2019 een motivatiebrief en CV te sturen naar info@foodinmotion.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique Benhaddou 06-12967901.

Maak jij al gebruik van onze online-agenda?

Wil je een afspraak maken of verzetten, dan kan dat 24/7 via onze online-agenda.
Ben ja al een bij ons bekende klant, maar heb je nog geen toegang tot de online-agenda en wil je die wel, stuur ons dan een mailtje: dietist@foodinmotion.nl.