books on zlibrary

Nieuwe cliënt in de praktijk?
Het is niet mogelijk om online een intake afspraak in te plannen als nieuwe klant.
Met ingang van 1 januari 2024 stopt Food in Motion met spreekuren. De praktijklocaties worden overgenomen door andere diëtistenpraktijken.

Locatie Bunschoten wordt overgenomen door Diëtistenpraktijk FitFactor tel. 06- 81735395 www.dietistenpraktijkfitfactor.nl
Locatie Amersfoort Schuilenburg wordt overgenomen door Dievita Diëtistenpraktijk. www.dievita.nl  tel. 035-6921146

Ben je al bekend in de praktijk?
Het is niet mogelijk om online je afspraak in te plannen of te verzetten. Met ingang van 1 januari 2024 stopt Food in Motion met spreekuren. De praktijklocaties worden overgenomen door andere diëtistenpraktijken. Al onze klanten met een al geplande afspraak zijn hierover geïnformeerd. Het kan zijn dat als je geen afspraak gepland had staan je dus geen mail hierover hebt ontvangen.

Wil je je dieetbegeleiding voortzetten in een nieuwe praktijk dan kan Food in Motion desgewenst je dossier overdragen naar de nieuwe praktijk.

Voor het plannen of verzetten van een vervolgafspraak op locatie Bunschoten neem je contact op met Diëtistenpraktijk FitFactor tel. 06- 81735395 www.dietistenpraktijkfitfactor.nl
Voor het plannen of verzetten van een vervolgafspraak op locatie Amersfoort Schuilenburg neem je contact op met Dievita Diëtistenpraktijk. www.dievita.nl  tel. 035-6921146

FAQ: Veelgestelde vragen bij het maken van een afspraak

Op welke manier kan ik een afspraak maken?
- momenteel is het alleen mogelijk om als bekende klant een afspraak te maken of verzetten via onze online-agenda. Er is helaas geen ruimte voor nieuwe klanten.
- telefonisch tijdens kantoortijden. Tijdens onze werkzaamheden zijn we beperkt telefonisch bereikbaar. We kunnen geen telefoon aannemen terwijl we in gesprek zijn tijdens het spreekuur. Spreek duidelijk je naam en telefoonnummer in op de voicemail dan bellen we terug zodra daar gelegenheid voor is.

Welke afspraken zijn mogelijk?
Wij bieden de volgende services aan:
- face2face consult op de praktijk
- telefonisch consult
- e-mail consult

Zijn er kosten verbonden aan de dieetbehandeling?
Ja, er zijn kosten aan verbonden. De zorgverzekeraar vergoedt vaak een gedeelte van de kosten. Lees meer hierover onder het item "werkwijze".

Kan ik ook telefonisch een afspraak maken of verzetten?
Ja dit is ook mogelijk tijdens kantooruren. Tijdens onze werkzaamheden zijn we beperkt telefonisch bereikbaar. We kunnen geen telefoon aannemen terwijl we in gesprek zijn tijdens het spreekuur. Spreek duidelijk je naam en telefoonnummer in op de voicemail dan bellen we terug zodra daar gelegenheid voor is.
De praktijk is telefonisch bereikbaar op 06-12967901, dit is ook het nummer van diëtist Monique Benhaddou
Gülizar Karaman is telefonisch bereikbaar op 06-40393059.

Is een verwijsbrief nodig?
Een verwijzing is meestal niet nodig. Lees meer hierover onder het item "werkwijze".

Sturen jullie een rapportage naar de (huis)arts?
Ja, we sturen je (huis)arts een bericht over de begeleiding. Dit staat ook vermeld in onze algemene voorwaarden. Door het maken van een afspraak in onze praktijk ga je hiermee akkoord. Heb je hier dringende bezwaren tegen, meldt dit dan bij het eerste consult.

Is er ook een avondspreekuur?
Nee, er is geen avondspreekuur.

Zijn er nog meer afspraakopties mogelijk?
De online agenda laat alle beschikbare opties zien. Er zijn dus niet meer opties beschikbaar dan getoond. Wanneer er op korte termijn weinig opties zichtbaar zijn, betekent dit dat het druk is in de praktijk en er mogelijk sprake is van een (korte) wachttijd. Vaak is er op een andere spreekuurlocatie wel nog plek. Is er sprake van spoed bijvoorbeeld opstarten dieetvoeding voor/na ziekenhuisopname, zwangerschapsdiabetes of pas ontdekte coeliakie dan mag je bellen of mailen en proberen we je alsnog op korte termijn een afspraak te bieden.

Wat als ik toch niet kan komen?
Je kunt tot uiterlijk 24 uur van te voren je afspraak kosteloos annuleren of verzetten. Voor een afspraak op maandag dient uiterlijk op vrijdag voor 17:00 uur geannuleerd te worden. Wanneer je toegang hebt tot de online-agenda kan je zelf je afspraak annuleren of verzetten tot uiterlijk 24 uur van te voren. Heb je geen toegang dan kan je jouw afspraak alleen telefonisch annuleren.
Voor afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden geannuleerd of wanneer je niet verschijnt op je afspraak brengen wij de voor jou ingeplande tijd in rekening. Je ontvangt hiervoor een ‘no-show’ factuur van 20,50 per ingepland kwartier.
Heb je griep- of verkoudheidsklachten zie boven bij Faq 'Ik ben opeens verkouden of heb griepverschijnselen, wat nu?'
Omzetten naar een videoconsult of telefonisch consult is altijd mogelijk zonder extra kosten, ook op de dag zelf.

Op welke locaties kan ik terecht?
Je kunt terecht op een van onze locaties:

Gezondheidscentrum Schuilenburg, Schuilenburgerplein 2 Amersfoort
Scala Medica, Chopinstraat 1B Bunschoten-Spakenbur g

Met ingang van januari 2023 hebben we geen spreekuur meer in Hoevelaken en in Amersfoort Liendert.

Mag ik wisselen van locatie?
Ja, het is mogelijk om van locatie te wisselen als dit qua dag of tijd beter uit komt.
We proberen wel zo veel mogelijk de afspraken te plannen bij dezelfde diëtist, soms lukt dit wegens omstandigheden niet.

Ik weet mijn wachtwoord niet meer. Hoe kom ik aan een nieuw wachtwoord?
Ga naar de online-agenda en klik vervolgens op "wachtwoord kwijt of wijzigen".

Hoe kan ik zelf online mijn afspraak wijzigen?
Door in te loggen (als bestaande klant) in onze online-agenda en op het rode kruisje achter de afspraak te klikken haal je deze afspraak uit de agenda. Vervolgens kan je een nieuwe afspraak plannen. Wijzigen kan kosteloos tot uiterlijk 24 uur van tevoren, is het korter dan lukt het je niet om de afspraak te verwijderen. Heb je nog geen wachtwoord voor onze online-agenda dan kan je niet op deze manier wijzigen. Vraag eerst je diëtist om een wachtwoord. Heb je al wel een wachtwoord ontvangen maar ben je deze vergeten dan kan je deze in het aanmeldscherm van de online-agenda zelf opnieuw opvragen.