books on zlibrary
  • wil jij meer grip op je gezondheid?
  • wil jij zorgen voor een goede weerstand?
  • wil jij je fitter en vitaler voelen?
  • wil jij een gezondere leefstijl?

Gezonde leefstijl is eigenlijk alles wat je doet en laat om gezond te blijven. En gezondheid is meer dan alleen niet-ziek zijn.
Naast hoe je lichaam functioneert is ook mentaal welbevinden, zingeving, kwaliteit van leven en mee kunnen doen in het dagelijks leven belangrijk.

Soms zijn er factoren waarvan je zelf misschien nog niet de link had gelegd met een gezonde leefstijl, maar die wel van invloed zijn op hoe jij je voelt.
Daarom zijn we benieuwd naar jouw verhaal achter het eten en kijken we naar het grote plaatje en niet alleen naar de voeding.

Er zijn genoeg dingen waar je wel mee aan de slag kunt gaan. Denk aan dingen waar je blij van word, die je energie geven en die zorgen dat je lekkerder in je vel laten zitten. Bijvoorbeeld: Voel jij je eenzaam en is dat de reden dat je gaat eten? Dan is het misschien goed om je te stimuleren om meer sociale contacten te gaan leggen. Ben je erg moe omdat je ‘s nachts niet goed slaapt waardoor je geen zin meer hebt om gezond voor jezelf te koken? Dan gaan we aan de slag gaan om te zorgen dat je beter slaapt.

Het veranderen van leefstijl en vooral het volhouden hiervan klinkt makkelijker dan het is en daarom kunnen wij jou hier bij helpen.

Je hoeft echt niet ineens je hele leefwijze om te gooien. Sterker nog, het is beter om dit stapsgewijs te doen. We helpen je om een overzicht te krijgen van de punten waarmee je aan de slag kunt gaan. Of je nu een afspraak bij ons maakt om aan te komen, af te vallen, vanwege diabetes of darmproblemen, leefstijlcoaching komt altijd aan de orde komen. Bij sommige leefstijlfactoren helpen we je zelf, soms zullen we je doorverwijzen naar een andere zorgverlener.
Neem de regie en verbeter je leven op lichamelijk, mentaal en sociaal vlak!

Naast individuele consulten met de diëtist bieden we ook KeiVitaal aan en het leefstijlprogramma SLIMMER, een gecombineerde leefstijl interventie. Dit is een leefstijlprogramma van 2 jaar, dat volledig vergoed wordt.

[maxbutton id=”1″ url=”https://foodinmotion.nl/wp/maak-een-afspraak-bij-food-in-motion/” ]