Jouw diëtistenpraktijk voor voeding en leefstijl in Amersfoort en Hoevelaken

Doe jij ook mee met onze Food-Fit-Challenge?
Uiteraard hanteren we in onze praktijk coronamaatregelen. Lees hier meer.
Sneeuw, kou, verlengde coronamaatregelen. Gelukkig bieden we ook videoconsulten en telefonische consulten.

Heb je corona gehad en herstel je slecht? Ook voor herstel na corona kan je bij ons terecht.

Zoek je een betere balans in je eetpatroon? Heb je moeite met gezonde keuzes maken? Baal je van je gewicht? Vraag je je af hoe je je bloedsuiker omlaag kunt krijgen? Heb je buikklachten waar je maar niet vanaf komt? Sta je op het punt om een maagverkleining te ondergaan en wil je hier goed op voorbereid zijn? Soms loop je vast in je leven, voel je je rusteloos of alsof je de controle over je eetpatroon kwijt bent.

Wat is jouw verhaal achter het eten?
Gezond eten en leven is veel meer dan alleen letten op je voeding. Er zijn zoveel dingen die van invloed kunnen zijn op wat jij in je mond stopt. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal achter je eten en kijken naar het grotere plaatje. Dit betekent dat het kan zijn dat er andere dingen eerst aandacht vragen en dat voeding op de tweede plaats komt. Dit geeft niet. Soms is dit nodig om verder te kunnen komen.

Wij helpen je om in actie te komen, om de situatie aan te pakken. En soms om te leren accepteren wat je niet (meer) kunt beïnvloeden. Je zult jezelf nog beter leren kennen en ervaren dat voeding van grote invloed kan zijn op hoe jij je voelt. Ben je bereid om te ontdekken wat goede voeding voor jou kan betekenen?

Food in Motion is een diëtistenpraktijk waar jong en oud terecht kan om zijn of haar gezondheid te verbeteren.
Wij richten ons op iedereen die middels voeding wil werken aan het verminder van lichamelijke klachten, volwassenen met overgewicht en mensen in een voor- of natraject van een bariatrische ingreep. Kortom op iedereen die gemotiveerd is om zich fitter en vitaler te voelen en die bereid is hieraan te werken.

Naast het geven van concrete en praktische voedingsadviezen besteden we aandacht aan het toepassen van de adviezen in je eigen leefstijl. Hierbij kijken we naar eetgedrag (troost eten, eet tempo, onbewust eten), het (op tijd) inplannen en voorbereiden van eetmomenten en de tijd nemen om te eten. Maar ook naar andere leefstijlfactoren zoals stress en ontspanning en beweging komen aan bod. Food in Motion is dé specialist op het gebied van voeding en leefstijl en biedt oplossingen voor gezondheidsproblemen die met voeding samenhangen.

 

Food in Motion geeft een professioneel en persoonlijk voedingsadvies bij de onderstaande indicaties:

ondergewicht en onbedoeld gewichtsverlies
overgangsklachten
overgewicht/obesitas
pre- en postoperatieve zorg
slikklachten
sport en voeding
zwangerschap en gewichtsproblemen
zwangerschapsdiabetes
Zwangerschapshypertensie

Ervaringen van onze klanten

caret-down caret-up caret-left caret-right
Samira

Darmklachten
"Ik heb zoveel minder darmklachten"

Lees meer

Corine

Maagverkleining
"Zo blij dat de nadruk lag op gezond eten en voor mezelf zorgen

Lees meer

Jan

Ondervoeding
"Ik had nooit gedacht dat het advies van de diëtist me zo goed vooruit kon helpen"

Lees meer